Vacatures

Een ❤️ voor vastgoed? Check dan zeker onze vacatures!

Werken bij IFIRMA

"There are no shortcuts to excellence"

Wil jij ook deel uitmaken van een sterk groeiend bedrijf in de vastgoedsector, waarbij de focus ligt op kwaliteit en klantenbeleving? Ben je klantgericht, precies en kan je zelfstandig werken? Dan voel je je bij ons vast en zeker thuis. Solliciteer dan voor één van onze openstaande vacatures, of solliciteer spontaan als je het verschil wil helpen maken.

"We go the extra mile"

Onze vastgoedexperts, inspecteurs en fotografen ontzorgen dagelijks vastgoedprofessionals door hen zo goed mogelijk bij te staan met het verhuren en verkopen van vastgoed. Wij verzorgen verplichte documenten zoals keuringen en plaatsbeschrijvingen, maar we zorgen er ook voor dat de woningen opvallen dankzij creatieve fotografie en video. Onze klantendienst zorgt ervoor dat elk dossier zeer persoonlijk en uiterst professioneel behandeld wordt, van aanvraag tot oplevering.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Sfeerbeelden 🤳

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Onze kantoren

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?